Nieuwsoverzicht
Marqeting
Marqeting wint eigen radioprogramma!
Bij Seats2meet in Utrecht vond op 2 februari de finale plaats van de Entrepreneur Team Award 2015! In een spannende finale werd uiteindelijk het bedrijf Marqeting verkozen tot winnaar! Naast de mooie award, winnen ze ook hun eigen programma op New Business Radio!


TeamVenture
reikte de prijs dit jaar voor de derde maal uit. De award is uniek, omdat deze specifiek wordt toegekend aan een ‘ondernemersteam’. Ondernemersteams worden steeds vaker genoemd als één van de belangrijkste succesfactoren voor innovatieve en snelgroeiende bedrijven. Deloitte Fast Ventures toonde onlangs nog aan dat meer dan 50% van alle snelgroeiende bedrijven gevormd worden door een divers en ervaren ondernemersteam in plaats van een individuele ondernemer.

Nederland ziet graag meer groeibedrijven opstaan. Volgens initiatiefnemer TeamVenture zouden er dan ook meer ondernemersteams moeten komen. “Met de Entrepreneur Team Award willen wij de kracht van complementaire ondernemersteams laten zien en belonen”, aldus Bram van Beek van TeamVenture. “Wij hopen dat de award tevens een inspiratie is voor toekomstige ondernemersteams en ook aanspoort tot het vormen van nieuwe, ambitieuze ondernemersteams.”

In een samenwerkingsverband met New Business Radio werd finalisten SCRiBBR, Etrias en Marqeting de afgelopen weken een podium geboden om zich als ondernemersteam te presenteren. De uiteindelijke winnaar van de Entrepreneur Team Award 2015 presenteert binnenkort op New Business Radio z'n eigen programma!

De award wordt georganiseerd in samenwerking met partijen als Accenture, Computable, Exact en Rabobank.

Wil je ook je eigen programma op New Business Radio? Dat kan!
Neem contact op met Nick Ensing van YPCA / New Business Radio.
Bel 'm op 035-6777280 of mail nick.ensing@ypca.nl