Nieuwsoverzicht
Hersenwetten
‘Hersenwetten’ op New Business Radio
New Business Radio is gestart met het nieuwe zakelijke radioprogramma ‘Hersenwetten’. Presentatoren Marcel Bos en Eddie Tjon Fo, oprichters van SparkWise, nemen je in dit nieuwe programma mee in de werking van het menselijk brein.


Is het mogelijk, met meer kennisopbouw over hersenwetten, succesvoller te zijn? Deze en andere vragen worden beantwoord in het nieuwe radioprogramma. In ‘Hersenwetten’ wordt duidelijk waarom kennis over de werking van de hersenen zo essentieel is om succesvoller te zijn, zowel privé als zakelijk. Hersenwetten leren, is essentiële informatie voor managers, ondernemers, investeerders en professionals die organisatiestructuren willen verbeteren.

Eddie Tjon Fo: “We zijn niet naar een breinschool geweest en dus weten we in de basis niet hoe onze hersenen werken. Vertrouwen we te vaak op onze hersenen? Ja, maar is dat verstandig? Nee, meestal niet”.

Het programma brengt een combinatie van gasten in de studio, interviews, neuro wetenschappelijk onderbouwde inzichten en een zakelijke visie opgebouwd over de afgelopen 35 jaar.

‘Hersenwetten’ is elke laatste woensdag van de maand tussen 15.00 uur tot 16.00 uur te beluisteren op New Business Radio en wordt naderhand via podcast beschikbaar gesteld.

Meer weten over de mogelijkheden van een eigen programma op New Business Radio?
Mail naar lars.schotanus@ypca.nl of bel Lars op 06-22946791