Nieuws

New Business Radio met Media Park live vanaf IBC!

New Business Radio verzorgt voor het Hilversumse Media Park, van vrijdag 15 september tot en met maandag 18 september, een live verslag vanaf de grootste broadcastbeurs van Europa, de IBC in Amsterdam!


De programmering van New Business Radio staat deze dagen geheel in het teken van de IBC. Van 10.30 tot 17.00 uur wordt live verslag gedaan en komen de gehele dag vele mediaprofessionals aan het woord. Naast New Business Radio zijn ook Ericsson, MediaMatters en iMMovator van het Media Park direct betrokken bij deze gezamenlijke productie. 

Mark Achterberg, COO Media Park: “Door deze samenwerking tussen verschillende organisaties op het park kunnen we mediaprofessionals en startups een bijzonder podium bieden tijdens de IBC. Bovendien is het een snelle en effectieve manier om op elk uur van de dag volledig op de hoogte te zijn van wat er op de beursvloer gebeurt, helemaal van nu.”

Voor de IBC worden ook speciale uitzendingen van ‘MediaMatters’ vanaf de IBC verzorgd. Deze zijn op zaterdag 16 september, zondag 17 september en maandag 18 september te beluisteren van 11:00 tot 12:00 uur en van 14:00 tot 15:00 uur. In het programma praten Bert Kok en Rick van Dijk met internationale gasten over startups, mediabedrijven en innovaties die op de beursvloer te vinden zijn.

New Business Radio vanaf de IBC is live te beluisteren via www.newbusinessradio.nl en te bekijken via YouTube.

Ga terug