Nieuws

Bestel nu Het Nationale Automobilisten Onderzoek 2015!

Ze waren weer onderwerp van gesprek in vele radio uitzendingen, zorgden discussies op internet en voor aangename vulling in magazines en kranten; de resultaten van Het Nationale Automobilisten Onderzoek 2015 van YPCA in samenwerking met Allsecur Autoverzekeringen.


Uit het onderzoek komt onder meer naar voren dat 'Smartphone gebruik tijdens het rijden' een toenemende ergernis is in het verkeer, er inmiddels meer geloof is in zelfrijdende auto's, maar wij nog niet graag instappen voor een proefritje en automobilisten aangeven elke 5 jaar wel hun kennis over de verkeersregels op te willen frissen.

Het Nationale Automobilisten Onderzoek

YPCA voert jaarlijks Het Nationale Automobilisten Onderzoek uit in opdracht van Allsecur Autoverzekeringen en Traffic Radio. In dit representatieve onderzoek naar de Nederlandse automobilist werden via een internetpanel in april van dit jaar 667 automobilisten, in de leeftijd tussen de 18 en 69 jaar, naar hun mening gevraagd.

In Het Nationale Automobilisten Onderzoek staan zaken centraal als de fileproblematiek, gedrag in het verkeer en het gebruik van communicatie- en informatiediensten onderweg. Daarnaast komen iedere editie actuele thema's aan de orde, zoals de Top 10 ergernissen in het verkeer, de financiele crisis, elektrisch rijden, OV en overheid. Het digitale rapport bestaat uit een Management Summary van de onderzoeksresultaten en een uitgebreid overzicht van de resultaten in tabellen.

Het onderzoek is te bestellen voor 350 Euro (excl. BTW). 

Wil jij dit rapport bestellen of meer weten over Het Nationale Automobilisten Onderzoek?
Bel Jaco Bal 035 - 6777280 of mail jaco.bal@ypca.nl

Ga terug