Nieuwsoverzicht
Overmorgen
Over Morgen partner van New Business Radio
Het eigentijdse adviesbureau voor ruimtelijke ontwikkeling, Over Morgen, is partner geworden van New Business Radio. Kathleen Wellink van Over Morgen en Jaco Bal van New Business Radio tekenden hiervoor een overeenkomst in de studio van New Business Radio.


Over Morgen en New Business Radio gaan gezamenlijk content produceren, met innovatie een duurzame oplossingen als thema. Het bureau Over Morgen adviseert in de ruimtelijke ontwikkeling voor gemeenten, provincies, rijksoverheid, woningcorporaties en marktpartijen en heeft veel kennis en expertise in huis over onder meer duurzaamheid en nieuwe verdienmodellen.

Jaco Bal van New Business Radio: “Net als onze aanpak is ook de aanpak van Over Morgen anders. Beiden zetten we de menselijke kant centraal en kijken we naar nieuwe kansen in de markt en naar nieuwe mogelijkheden in een duurzame toekomst. Dit past dan ook uitstekend in ons format van inspirerende verhalen van ondernemende mensen”.  

Bij een innovatief bedrijf als Over Morgen zien we nieuwe online platformen en ontwikkelingen altijd als kans om samen met onze klanten tot nieuwe oplossingen te komen op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. We omarmen dan ook een initiatief als New Business Radio en sluiten ons graag aan als partner van dit station. Wij zijn transparant over onze kennis en inzichten en New Business Radio biedt ons, en onze klanten en relaties, de mogelijkheid om met een frisse blik thema’s als elektrisch vervoer en herbestemming van vastgoed met een breder publiek te delen en hierover te discussiëren,” aldus algemeen directeur Kathleen Wellink.