Nieuws

Kick-off Eredivisie Badminton live op ALLsportsradio

Op zaterdag 10 september vond de kick-off van de Carlton Eredivisie 2016/2017 plaats in sporthal T-kwadraat in Tilburg. ALLsportsradio is er de hele middag live bij om verslag te doen van de eerste competitieronde van het Badminton seizoen.


Zaterdagmiddag stond de programmering van ALLsportsradio vanaf 14.00 uur dan ook geheel in het teken van de start van het Badminton seizoen en werd live verslag gedaan van de wedstrijden. Er wordt begonnen met een gezamenlijke speelronde, waarbij alle 10 de eredivisieverenigingen tegelijkertijd op één locatie in actie zullen komen. Vanuit de studio in Hilversum werd door Joost Schulte de gehele middag live geschakeld met verslaggevers Ron Lemmens en Robert Denneman in Tilburg.

“Weer een mooie primeur vanuit onze ‘Radiofabriek’! We hebben op ALLsportsradio de afgelopen tijd al veel live verslag gedaan van verschillende sporten, zoals hockey, golf en wielrennen, maar nog niet eerder van Badminton. Leuk dus om nu ook Badminton aan dit lijstje toe te voegen”, aldus Lars Schotanus van sportzender ALLsportsradio.

Meer weten over de mogelijkheden van een live-verslag van jouw sportevenement?
Neem contact op met Lars Schotanus via lars.schotanus@ypca.nl of bel 035 6777280

 

Ga terug