Nieuws

(Inter)nationele primeur in de BV Sport!

Het kan je niet ontgaan zijn de afgelopen weken, de naamsverandering van de Arena naar de Johan Cruijff Arena is in aantocht! Rick Winkelman en sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake zorgden in hun programma 'De BV Sport' op ALLsportsradio voor een (inter)nationale primeur.


In de uitzending van 'De BV Sport' belden Rick en Frank met Carole Thate, bestuurslid van De Cruyff Foundation. Zij gaf aan dat er snel duidelijkheid zou komen. "Wij hopen dat er rond 25 april, de datum dat Johan Cruijff 70 jaar zou zijn geworden, meer bekend is'', zei Thate. Volgens haar waren de gesprekken tussen Ajax, de Arena en de gemeente Amsterdam over de naamsverandering in een stroomversnelling geraakt. En dat werd direct nationaal en internationaal nieuws! Een week later kwamen de samenwerkende partijen met een intentieverklaring om daadwerkelijk de Arena om te dopen in de Johan Cruijff Arena.

De BV Sport
Sportmarketinggoeroe Frank van den Wall Bake en Rick Winkelman nemen je elke woensdag van 15:00 -16:00 uur op ALLsportsradio mee in de wereld van de geldstromen in de sport. Met studiogasten, telefonische interviews, achtergronden en mooie anekdotes uit het heden en verleden.

De BV Sport wordt mede mogelijk gemaakt door SPORTNEXT, de sportmarketing community!

Primeur gemist? Beluister hier het interview met Carole Thate!

Ga terug