Nieuws

ALLsportsradio experience tijdens Open Studio Dagen 2017!

De Open Studio Dagen 2017 zitten er weer op! ALLsportsradio was er het gehele weekend live bij met een complete sportexperience, waarbij bezoekers het onder meer konden opnemen tegen Nederlands beste E-Sporter Koen Weijland van Ajax!


Tijdens de Open Studio Dagen worden de deuren op het Media Park geopend die normaal gesloten blijven voor het publiek. Bezoekers kunnen ervaren hoe radio- en televisieprogramma’s worden gemaakt, decorstukken bewonderen, BN'ers spotten, een interactieve tv-show meemaken en vele optredens bijwonen. 

ALLsportsradio was er het gehele weekend live bij bij met een complete A
LLsportsradio Experience! Bezoekers van de Open Studio Dagen konden uiteraard het gehele weekend beleven hoe ALLsportsradio wordt gemaakt, live in de uitzending komen, maar ook actief deelnemen aan sportieve activiteiten. Zo kon je onder meer je eigen raceskills testen in de Ziggo eBattle F1, kennismaken met Floorball, de extra power ervaren van een Giant e-mountainbike, een balletje trappen met ERIMA of virtueel een balletje trappen met Nederlands beste E-Sporter Koen Weijland van Ajax!

De ALLsportsradio Experience tijdens de Open Studio Dagen 2017 zijn powered by Ericsson, HV Partners en Ziggo!

Ga terug