Nieuws

Samenwerking YPCA, De Radiofabriek en De Persgroep

ALLsportsradio en Sportnieuws.nl (website van uitgever De Persgroep) zijn van start gegaan met de wekelijkse podcast ‘Sports Weekly’. In de podcast worden elke woensdag 3 actuele sportonderwerpen besproken.


De podcast wordt geheel in co-productie gemaakt en in wisselende samenstelling gepresenteerd door Robert Denneman van ALLsportsradio en Stefan ten Teije van Sportnieuws.nl. De podcast is wekelijks te beluisteren via de bekende podcast-apps, iTunes, Soundcloud en uiteraard via de websites van de beide initiatiefnemers.

“De populariteit van podcasts wordt steeds groter en het is een must om ook via dat kanaal onze doelgroep te bereiken met interessante sportverhalen”, zegt Sportnieuws.nl-hoofdredacteur Stefan ten Teije. “We hebben er al mee geëxperimenteerd en zien dat het aanslaat. De samenwerking met ALLsportsradio moet het nu verder vormgeven.” 

Lars Schotanus, directeur YPCA, De Radiofabriek: “We werken al enige tijd heel prettig samen met de redactie van Sportnieuws.nl en kunnen nu met deze gezamenlijke podcast sportminnend Nederland nog beter bedienen met premium sportcontent, die bovendien op elk gewenst moment eenvoudig te beluisteren is”.

Meer weten over de mogelijkheden van je eigen podcast?
Neem contact op met Lars Schotanus van YPCA, 'De Radiofabriek'. 
Bel 'm op 035-6777280 of mail naar lars.schotanus@ypca.nl

Ga terug