Nieuws

ALLsportsradio live vanaf ABN AMRO WWTT

ALLsportsradio heeft op zaterdag 17 februari jl. een live uitzending verzorgd vanaf het 45ste ABN AMRO World Tennis Tournament (WTT) in Rotterdam Ahoy. De uitzending stond geheel in het teken van de finaledag van het World Wheelchair Tennis Tournament (WWTT).


Vanuit een mobiele studio werd op ALLsportsradio van 11.00 tot 17.00 uur live verslag gedaan vanaf het Sports Plaza in Ahoy. Met sfeerverslagen, studiogasten, reportages en live verslag vanaf het ABN WWTT. De presentatie was in handen van Robert Denneman en Ron Lemmens.

De week voorafgaand aan het finaleweekend stonden de dagelijkse uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! al geheel in het teken van het ABN AMRO WWTT.

Ernst Boekhorst, Manager Brand Sponsoring & Foundation van ABN AMRO: “Het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament viert haar 10e jubileum editie. Het is om die reden extra bijzonder dat ALLsportsradio aanwezig is om aandacht te geven aan dit mooie event wat volledig onderdeel is van het ABN AMRO World Tennis Tournament.” 

Beluister hier de podcasts!

ALLsportsradio ook op jouw sportevenement? Dat kan!
Neem contact op met Lars Schotanus. Mail naar lars.schotanus@ypca.nl of bel 'm op 035-6777280.

Ga terug