Nieuws

New Business Radio live vanaf vastgoedbeurs PROVADA

New Business Radio doet van dinsdag 5 juni tot en met donderdag 7 juni elke dag live verslag vanaf de grootste vastgoedbeurs in Nederland, de PROVADA 2018. De programmering van New Business Radio staat deze drie dagen grotendeels in het teken van PROVADA. 


Dagelijks wordt vanuit de RAI in Amsterdam, van 12:00 tot 16:00 uur, een speciaal programma verzorgd door Frits Sissing, Fabienne de Vries en Ron Lemmens. 

De gehele middag komen inspirerende ondernemers aan het woord en worden luisteraars bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en innovaties in de vastgoedwereld. 

“Een mooi initiatief dat we samen met New Business Radio opgepakt hebben om ook langs deze weg verslag te doen en impact te creëren vanaf de PROVADA”, aldus Peter Schreuter Managing Director van PROVADA. 

Jaarlijks bezoeken meer dan 24.000 vastgoedprofessionals PROVADA voor kennis, inspiratie en de vele netwerkgelegenheden.

Op donderdagmiddag 7 juni zal ook het programma MediaMatters, over innovaties in de mediasector, live vanaf PROVADA komen en in het teken staan van de vastgoedmarkt.

Ga terug