Nieuwsoverzicht
All Music Publishing
Samenwerking YPCA en All Music Publishing
YPCA, De Radiofabriek en online muziekuitgever All Music Publishing gaan een samenwerking aan. Op de online radiostations van YPCA wordt voortaan production music van de muziekuitgever ingezet en zullen beide partijen gezamenlijk gaan optrekken in de ‘internet only’ radiomarkt.


In de uitzending van ‘Let’s Talk Business’ op New Business Radio werd de samenwerking bekend gemaakt en werd door Ferry van Beek (directeur/eigenaar van All Music Publishing) en Lars Schotanus (directeur van YPCA, De Radiofabriek) de samenwerkingsovereenkomst getekend.

Ferry van Beek van All Music Publishing: “YPCA, De Radiofabriek is in Nederland de toonaangevende partij op het gebied van echte online radio. Als leverancier van production music wil All Music Publishing niet alleen muziek leveren aan traditionele mediapartijen en producenten van (corporate)-video’s. Wij willen graag betrokken zijn bij partijen die online innoveren en experimenteren. Daar leren we veel van en zo kunnen wij onze dienstverlening afstemmen op onze klanten van de toekomst’.

“Ferry en ik kennen elkaar al wat jaartjes en hebben als oud-collega’s van muziekzender The Music Factory (TMF) altijd contact gehouden. Beiden zijn we ons in de loop der tijd met onze innovatieve bedrijven volledig op internet gaan richten. Mooi dus dat onze ‘internet only’ propositie ons nu weer bij elkaar brengt”, aldus Lars Schotanus van YPCA, De Radiofabriek.

All Music Publishing is gevestigd in Oostzaan en is uitgever van production music. Deze muziek wordt via een in eigen beheer ontwikkelde infrastructuur ter beschikking gesteld aan een breed scala aan klanten in de omroep-, reclame- en audiovisuele industrie.

YPCA, De Radiofabriek is als mediabedrijf gevestigd op het Media Park in Hilversum en bedenkt, ontwikkelt, levert en exploiteert media concepten. Het bedrijf is onder meer eigenaar van de online radiostations Traffic Radio, ALLsportsradio en New Business Radio en verzorgt mediaproducties voor een breed scala klanten en opdrachtgevers.