Nieuws

New Business Radio volop actief tijdens Dutch Media Week!

New Business Radio was vorige week volop actief met live programma's tijdens de Dutch Media Week in Mediastad Hilversum. Rick van Velthuysen presenteerde elke dag Dutch Media Week LIVE! en er werd live verslag gedaan van de Online Radio Awards 2018!


Van maandag 3 september tot en met vrijdag 7 september presenteerde Rick van Velthuysen elke dag tussen 12:00 en 14:00 uur het speciale programma Dutch Media Week LIVE! Samen met interessante gasten uit de media wereld werd elke dag teruggeblikt en vooruit gekeken op activiteiten in de Dutch Media Week. Deze speciale uitzending van New Business Radio is bovendien elke dag voor het publiek live bij te wonen in MOUT in Hilversum.

Alle interviews zijn hier terug te luisteren! 

Online Radio Awards
Daarnaast deed New Business Radio tijdens de Dutch Media Week op dinsdag 4 september live verslag van de eerste editie van de Online Radio Awards, een nieuw initiatief van stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) en mediaplatform Spreekbuis.nl. Voor het eerst in de Nederlandse radiogeschiedenis werden er die middag in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum prijzen uitgereikt aan de beste online radiomakers en podcasters. Er werden Online Radio Awards uitgereikt in de categorieën beste online radiostationbeste podcast, beste online presentator/presentatrice en beste online radio ambassadeur

In een speciale uitzending van 16:00 tot 19:00 uur deed New Business Radio live verslag van dit event. De presentatie is in handen van o.a. Barry Brand. De winnaars werden vanaf 17:00 uur bekendgemaakt in een speciale Awardshow, gepresenteerd door Erik de Zwart.

Dutch Media Week
Dutch Media Week is hét festival voor iedereen die van media houdt. Het veranderende medialandschap en de impact van de media in al haar facetten staan centraal tijdens tal van activiteiten voor een breed publiek én mediamakers. Het festival laat de laatste ontwikkelingen zien aan de hand van inspirerende bijeenkomsten, experimentele producten en vele andere uiteenlopende activiteiten op het Media Park, bij Beeld en Geluid en op een aantal andere locaties in Hilversum. 

Ga terug