Nieuws

RTL 7 Darts Radio maakt weer z'n rentree!

Voor het derde achtereenvolgende jaar zijn we er weer bij! In een samenwerking tussen RTL 7 en YPCA, De Radiofabriek is het succesvolle pop-up online radiostation RTL 7 Darts Radio weer in de lucht en wordt dagelijks live verslag gedaan van het WK Darts!


Voor iedereen die tijdens dit groteske evenement moet werken, op de koffie bij de schoonfamilie moet of kerstinkopen gaat doen, biedt dé mannenzender van Nederland een unieke uitkomst.

Vanaf 10 december is RTL 7 namelijk weer live met RTL 7 Darts Radio. Via dit digitale radiostation is alles te volgen. Niet alleen alle wedstrijden van het WK (zowel middag- als avondsessies), maar ook de analyses vanuit de studio en de interviews die Arjan van der Giessen afneemt, zijn te horen. Natuurlijk is er extra aandacht voor de wedstrijden waar een Nederlander aan deelneemt. 


Het digitale radiostation is 24/7 te beluisteren via de banner op de home van rtl7darts.nl, via Nederland FM en via TuneIn. Daarnaast kun je de URL importeren in je media player (zoals itunes).

Meer weten over de mogelijkheden van je eigen (pop-up) radiostation?
Neem contact op met Lars Schotanus van YPCA, 'De Radiofabriek'. 
Bel 'm op 035-6777280 of mail naar lars.schotanus@ypca.nl

Ga terug