Nieuwsoverzicht
Esther Vergeer
Rotterdam Ahoy en De Radiofabriek lanceren de ABN AMRO WTT Podcast
Tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament lanceert Rotterdam Ahoy, in samenwerking met YPCA ‘De Radiofabriek’, de ABN AMRO WTT Podcast. Gedurende het toernooi, van 11 tot en met 17 februari, wordt dagelijks een podcast geproduceerd voor bezoekers van Ahoy en tennisliefhebbers.


In de ABN AMRO WTT Podcast wordt dagelijks teruggeblikt op de voorgaande tennisdag in Rotterdam Ahoy, maar wordt vooral ook vooruit gekeken! Wat staat er op het programma en wat weten we van de spelers? Spelers en winnaars van eerdere edities komen aan het woord, maar ook de spelers van nu en spelers van de toekomst. Uiteraard krijgt de luisteraar een exclusief kijkje achter de schermen in Rotterdam Ahoy, worden sfeerreportages gemaakt en praat toernooidirecteur Richard Krajicek de tennisliefhebber dagelijks persoonlijk bij in deze speciale podcast.

Gelijktijdig met het toernooi wordt ook in Rotterdam Ahoy het Wheelchair Tournament georganiseerd, waarin de beste mannelijke spelers van de wereld participeren. Rolstoeltennislegende Esther Vergeer is toernooidirecteur van dit evenement en zal ook gedurende het Wheelchair Tournament dagelijks te horen zijn in deze podcast.

Edward van Cuilenborg, die toernooispeaker is, praat het publiek bovendien iedere dag bij over de speciale themadagen in Ahoy. De presentatie van de podcast is in handen van ALLsportsradio presentator Robert Denneman, met muzikale ondersteuning door middel van de muziek die de Nederlandse top DJ Afrojack speciaal voor het toernooi produceerde.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: “Wij proberen de tennisfan die het toernooi bezoekt een zo compleet mogelijke dag toptennis te geven. Het is mooi dat de bezoeker nu ook onderweg al in de stemming kan komen met een speciaal op maat gemaakte podcast. Het past bij het innovatieve karakter van het ABN AMRO World Tennis Tournament.”

Gedurende het AMRO World Tennis Tournament is er elke dag om 8:30 uur een nieuwe podcast beschikbaar. Deze zal worden gedistribueerd via o.m. de website van het toernooi (www.abnamrowtt.nl/podcast), de bekende podcastkanalen (o.m. SoundCloud, Spotify en iTunes) van sportzender ALLsportsradio en uiteraard verschillende distributiekanalen van ABN AMRO.