Nieuws

New Business Radio LIVE! vanaf het Cross Media Congres 2019

New Business Radio deed op woensdagmiddag 24 april in een speciale XXL editie van het programma Marketing Report de gehele middag live verslag van het Cross Media Congres 2019.


Op het congres, dat dit jaar voor de zesde keer georganiseerd werd, kwamen onder meer topsprekers aan het woord uit de wereld van cross media en werden er verschillende interactieve sessies georganiseerd.

De programmering van New Business Radio stond op woensdag 24 april van 12:00 tot 18:00 uur geheel in het teken van het Cross Media Congres. Met studiogasten, topsprekers, sfeerreportages en het laatste cross media nieuws. Het congres en de radio uitzending vonden plaats in het NH Collection Barbizon Palace Amsterdam. 

In deze speciale XXL versie van het programma Marketing Report ontvingen presentator Ron Lemmens en sidekick Bas Vlugt (oprichter van Nederlands MediaNetwerk) bepalende spelers uit de wereld van de marketingcommunicatie en cross media. Daarnaast schoof René Zeedijk (founding partner MediaScience) regelmatig aan in de studio met het laatste congres nieuws. 

Topsprekers tijdens het Cross Media Congres 2019 waren onder meer Erik-Jan Gelink (Chief Commercial Officer Transavia), Slaven Mandic (CEO Wayne Parker Kent, Directeur Advertising TMG) en Marc Adriani (Directeur Radio Talpa Network). Een primeur was de discussie tussen de CEO’s van de drie grootste bureaugroepen van Nederland: Eric Kramer (WPP/GroupM), Diederik Breijer (IPG Mediabrands) en Julius Minnaar (Dentsu Aegis).

Kijk voor een uitgebreid verslag, foto’s en de podcasts op nederlandsmedianieuws.nl

Ga terug