Nieuws

Geef je nu op voor onze workshop podcast maken!

Wat is de impact van een podcast? Welke kansen biedt dit voor je communicatiestrategie? En hoe breng ik op een goede manier mijn verhaal over het voetlicht? Met deze vragen ga jij aan de slag in De Radiofabriek tijdens de workshop zakelijk podcast maken!


In verband met het coronavirus zijn een aantal data vervallen en de volgende nieuwe data vastgesteld:

Vrijdag 6 november - UITVERKOCHT!
Vrijdag 8 januari 2021

Hoe ziet de workshop eruit?

We ontvangen je in De Radiofabriek met een lekkere lunch. Onder begeleiding van onze professionele podcast- en programmamakers Glenn van der Burg en Ron Lemmens ga je direct aan de slag. Je leert in korte tijd hoe je een podcast voor je bedrijf of organisatie kunt inzetten en hoe je je verhaal het beste over de bühne moet brengen. Storytelling dus!

Je gaat nadenken over de eerste stap in de conceptontwikkeling van je eigen podcast, zoals doelgroep, waardepropositie en format. Daarnaast vormen alle deelnemers samen de redactie van een gezamenlijke podcast die in de studio geproduceerd wordt.   

Na een afsluitende netwerkborrel ga je dus naar huis met je eigen podcast!

Voor wie?
De cursus is met name geschikt voor:

- Communicatieprofessionals
-(Project)managers
- Consultants
- Marketeers

Kosten
De financiële bijdrage voor deze workshopmiddag bedraagt 249 euro (excl. BTW), inclusief lunch en netwerkborrel, per deelnemer.

Locatie
De workshop podcast maken vindt plaats in De Radiofabriek op het Media Park in Hilversum. De Radiofabriek is volledig corona proof ingericht.

Tijden
Van 13:00 tot 17:00 uur. Aansluitend een netwerkborrel.

Aanmelden
Aanmelden of vragen? Bel of mail Lars Schotanus van De Radiofabriek, 035 6777280 of lars.schotanus@ypca.nl

Per middag hebben we 6 deelnemersplaatsen ennn…vol=vol!

Ga terug