Nieuws

Dagelijkse Tourupdates op ALLsportsradio

ALLsportsradio verzorgde tijdens De Tour de France dagelijkse Tourupdates vanaf het grootste wielerevenement ter wereld, in samenwerking met de redactie van Procycling. 


Dagelijks om 12:15 uur deden Procycling redacteuren Leon de Kort en voormalig prof wielrenner Leon van Bon live verslag op ALLsportsradio. Daarnaast waren tijdens de Tour ook regelmatig uitgebreide interviews met renners te horen op de sportzender. 

Rodrick de Munnik, hoofredacteur van Procycling/FIETS: “Procycling zit midden in de koers en dus ook in de Tour de France. Normaliter in een magazine, maar samen met ALLsportsradio ook live op de radio. En mooier kunnen we deze samenwerking niet starten dan in de grootste wielerkoers van de wereld".

“Mooi dat we met onze sportzender op deze manier verslag kunnen doen van het grootste wielerevenement ter wereld. Dichter bij het vuur kunnen we niet zitten! We kijken uit naar de samenwerking met Procycling”, aldus Lars Schotanus van ALLsportsradio.

De Procycling Tourupdate is ook terug te luisteren als podcast via de bekende podcast kanalen van ALLsportsradio, Fiets.nl en tourdefrance.nl.

Ga terug