Nieuws

Fuck-Up Friday op New Business Radio

Bij veel programma's over ondernemen hoor je alleen de succesverhalen. In 'Fuck-Up Friday' gaat het juist over de mislukkingen! In dit programma verwelkomen we ondernemers die niet bang zijn om dit verhaal te delen, zodat andere ondernemers er van kunnen leren. 


Fuck-Up Friday is een programmaformat zonder Instagram filters en gelikte teksten. Het is zoals het is! Wat heb je als ondernemer of bedrijf geleerd, wat ging er mis en welke beslissingen had je achteraf niet moeten nemen? Je leert pas als je fouten toestaat en het bespreekbaar maakt.

In het programma ontvangt presentator Dharminder Biharie ondernemers die een bijzondere wending hebben meegemaakt. Dharminder helpt ondernemers toekomst bestendig te worden met zijn bedrijf BizzModell. Ook heeft Dharminder een eigen serie van podcasts over innovatie, verzorgt hij workshops, masterclasses en helpt hij ondernemers met verbetering door o.a. transformatie van bedrijven.

Dharminder Biharie ontving deze keer niemand minder dan retailer Ronald Gans. Wat zijn “de Fuck-Ups” waar hij van heeft geleerd? Is de titel van zijn boek 'Had ik maar naar mijn vrouw geluisterd' er daar een van...?

Je hoort het hier!  

 

 

Ga terug