Nieuwsoverzicht
Omniplayer
De Radiofabriek stapt over op OmniPlayer
YPCA, De Radiofabriek stapt voor het gehele productie- en uitzendproces van radio over op OmniPlayer radio automation software. De Radiofabriek gaat de software inzetten voor alle werkplekken en de playout in de studio’s van de online radiostations.


“Vanaf de eerste kennismaking met OmniPlayer waren we onder de indruk van alle mogelijkheden”, aldus Lars Schotanus, directeur van YPCA, De Radiofabriek. “Voor onze presentatoren en redacteuren is het makkelijk om mee te werken dankzij de gebruiksvriendelijke userinterface. Het is niet voor niets dé standaard in Hilversum. Voor ons dus weer een mooie stap in de verdere ontwikkeling van onze Radiofabriek. We kijken uit naar de samenwerking.”

Peter van Klei, commercieel directeur van OmniPlayer: "Wij zijn blij dat YPCA voor OmniPlayer heeft gekozen. OmniPlayer begint nu ook een belangrijke speler voor online radiostations in Nederland te worden. De plannen die YPCA heeft met de online radiostations Traffic Radio, ALLsportradio, New Business Radio en het jongerenplatform ZTACK sluiten perfect aan op onze roadmap en de innovatie van OmniPlayer."

Over OmniPlayer
OmniPlayer uit Hilversum is dé leverancier in Nederland voor radio-automatisering en levert met zijn software een state of the art-product dat alle facetten van radiomaken in zich heeft. OmniPlayer zorgt ervoor dat journalisten sneller items kunnen monteren, dj’s probleemloos een radioshow kunnen presenteren en dat technici ondersteund worden waar nodig en vrijheid behouden wanneer gewenst.