Nieuws

YPCA breidt narrowcasting netwerk verder uit

YPCA heeft haar narrowcasting netwerk in de Mediastad Hilversum uitgebreid met de nieuwe fietsenstalling Zeedijk in het centrum van Hilversum. Naast het Media Park, het stadskantoor de Gooise Atletiek Club (GAC) is het inmiddels de vierde locatie in het netwerk van Hilversum.


Het narrowcasting kanaal in Hilversum is bedoeld om de bezoekers en bewoners van de Mediastad Hilversum op een snelle en leuke manier te informeren over alles wat er speelt en biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om zich op een unieke manier te profileren in het mediahart van Nederland. De schermen worden dagelijks gevuld met relevante en op maat gesneden informatie. De content kan per locatie worden aangepast.

Narrowcasting in Hilversum
YPCA exploiteert sinds 2016 het narrowcasting netwerk in Hilversum. Het betreft een groeiend netwerk van visuele displays die goed zichtbaar staan opgesteld in diverse gebouwen in Hilversum. Het netwerk draait inmiddels op de begane grond van het Media Centrum op het Media Park, in de centrale hal van het stadskantoor in Hilversum, in de sportkantine van de Gooise Atletiek Club (GAC) en nu dus ook in de fietsenstalling Zeedijk. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van narrowcasting? 
Bel Nick Ensing 035-6777280 of mail nick.ensing@ypca.nl

 

Ga terug