Nieuws

Workshop crisiscommunicatie 'On the Spot'

Speciaal voor bedrijven en besturen verzorgen De Radiofabriek, UwPersvoorlichter en UITGESPROKEN een workshop crisiscommunicatie. Samen met jouw crisiscommunicatieteam simuleren we levensechte situaties waarin jouw team, onder leiding van experts, zelfstandig werkt aan crisisbeheersing.


Een ramp overkomt je op de meest ongelukkige momenten en met de meest ondenkbare oorzaken. Een datalek, een brand, fraude. Je weet haarfijn dat er risico’s op de loer liggen, dat er ooit weleens iets mis kan gaan. Weet jij wie je in moet schakelen als zich een ramp voordoet en weet je hoe je moet reageren? Weet je wie je binnen je organisatie moet informeren en daarbuiten? Welke boodschap brengt je en ben je vertrouwd met de microfoon? En weet je op zulke spannende momenten ook de kernwaarden van je bedrijf te noemen en uit te stralen? Nee?

Dan is onze training voor jou gemaakt. Met een camera in de aanslag en een enorme dosis ervaring, nemen we je mee in een levensechte simulator. Want een crisis kun je nooit voorzien, maar je kunt je er wel op voorbereiden. En als zich een crisis voordoet, wil je een plan hebben want een plan geeft grip en grip geeft rust.

Coldcase
Op het Media Park in Hilversum wordt jouw team bijgestaan door ervaren radiomakers en communicatiespecialisten. Je wordt hands-on begeleid bij een lastig interview voor de camera. Het team zal, binnen de geschetste crisissituatie, stevig moeten nadenken over de kernwaarden en boodschappen, wie de pers te woord staat, wat er wel en juist niet gecommuniceerd kan worden, enzovoorts. Het gaat hier om samenwerking, ondernemen en aanpakken, want de klok tikt door en er moet worden gecommuniceerd. Immers, de pers wacht....

Meer informatie over de workshop crisiscommunicatie?
Mail naar lars.schotanus@ypca.nl of bel Lars op 06 22946791   

 

Ga terug