Nieuws

Fabienne de Vries met Funding Your Business op New Business Radio

Presentatrice Fabienne de Vries start vandaag met het nieuwe programma Funding Your Business op New Business Radio. Het programma is maandelijks te beluisteren op de zakenzender.


Funding Your Business gaat over alle mogelijke financieringsvormen voor bedrijven en organisaties. Met aandacht voor onder meer MKB financiering, vastgoed financiering, innovatieve items zoals crowdfunding, factoring, lease en actualiteiten binnen de financieringsmarkt.

Het nieuwe programma wordt gepresenteerd door Fabienne de Vries. De oud-TMF VJ neemt op New Business Radio, in wisselende presentatie met onder meer Ron Lemmens, Martine Hauwert, Rick van Velthuysen en Folkert Tempelman, ook al het programma Let’s Talk Business voor haar rekening.

Funding Your Business wordt gemaakt in samenwerking met Credion, specialisten op het gebied van bedrijfs- & vastgoedfinancieringen.

Fabienne de Vries: “Ik heb heel veel zin in dit nieuwe programma evenals de samenwerking met Credion. Door de Let’s Talk Business afleveringen die we eerder met elkaar gemaakt hebben is er een fijne basis gevormd en ik verheug mij er dan ook enorm op de verdieping in te gaan binnen dit vakgebied. Als wij met Funding Your Business nog meer dromen en ambities van ondernemers kunnen waarmaken, door ze te voorzien van wat er mogelijk is op de markt qua financieringen, is onze missie geslaagd.’’


“Ik ben zeer verheugd met de opstart van Funding Your Business. Het geeft ons een podium om MKB ondernemers breed te informeren over bedrijfs- & vastgoedfinancieringen en alle ontwikkelingen in de markt van aanbieders en oplossingen. Dit alles om investeringen en ambities van ondernemers mogelijk te maken”, aldus Carlo van der Weg, directeur Credion.
 

Funding Your Business is vanaf vrijdag 6 maart elke eerste vrijdag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur te beluisteren op New Business Radio.

Ga terug