Nieuws

Commerciele en redactionele versterking gezocht!

Ben je ondernemend ingesteld? Heb je affiniteit met media? Vind je het leuk om te schrijven? Of vind je het leuk om onze podcasts en programma’s te verkopen en te begeleiden? De Radiofabriek breidt weer uit en zoekt per direct nieuwe redactionele en commerciële collega’s!


We zijn dus opzoek naar....

Content Manager (Commercieel - Sales)

Als Content Manager verkoop je vanaf het Media Park in Hilversum vernieuwende audioproducties, programma's en podcasts voor (één van) onze online radiostations. Voor deze functie is het belangrijk dat je het leuk vindt om te verkopen, redactioneel kunt (of wilt leren) denken en je de (media)beleving rondom deze programma's en podcasts vergroot. Vervolgens begeleid je deze audio- en podcast producties zelf, heb je veel vrijheid en ben je verantwoordelijk voor deze projecten.

Redacteur
Als redacteur schrijf je dagelijks online artikelen voor de websites en verzorg je posts voor de social media kanalen van De Radiofabriek. Als onderdeel van het redactieteam ben je de spin in het web tussen de commerciële afdeling en productie afdeling.

Is dit iets voor jou of voor iemand die je kent? Mail dan even je motivatie naar info@ypca.nl

Ga terug